EXCLUSIV / Petre Cozma, al patrulea infarct! Tatăl regretatului handbalist Marian Cozma nu știa că unul dintre criminalii băiatului său a fost eliberat ”pentru bună purtare”

0
1533
Cozma 1

EXCLUSIV / Petre Cozma, al patrulea infarct! Tatăl regretatului handbalist Marian Cozma nu știa că unul dintre criminalii băiatului său a fost eliberat ”pentru bună purtare”.

O nenorocire nu vine niciodată singură. După ce Sztojka Ivan, unul dintre criminalii handbalistului Marian Cozma, a fost eliberat în secret din închisoare ‘pentru bună purtare’, tatăl sportivului, Petre Cozma a făcut infarct!

Al patrulea, după cum ne-a mărturisit, dărâmat, omul pentru care Marian era ‘lumina ochilor săi’.

‘Mă simt rău. Am făcut încă un infarct, al patrulea. Duminică am fost de urgență la spital’, a declarat, miercuri, pentru Libertatea, Petre Cozma.

‘Suferința e mare, nu e ușor să știi că băiatul tău zace în mormânt. Nu doresc nimănui să fie în locul meu’, a continuat tatăl lui Marian Cozma. Acesta s-a declarat surprins când a aflat că Sztojka Ivan a fost eliberat condiționat din penitenciarul de la Szombathely.

‘Nu știu nimic, sunt surprins de ce aflu! L-au eliberat și pe ăsta, iar fiul meu putrezește în mormânt. El cred că era, de fapt, cel care l-a omorât pe Marian’, abia a mai putut să ne spună Petre Cozma.

Citeste si :  Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit parinti! Iata prima imagine cu fetita lor si ce nume frumos au ales cei doi fericiti parinti!

‘O să vorbesc cu avocatul meu să văd ce-i de făcut. Oricum am deschis proces și la CEDO, merg până în pânzele albe cu ei’, a adăugat acesta.

În ceea ce privește despăgubirile pe care trebuia să le primească din partea celor găsiți vinovați de moartea băiatului său, Petre Cozma a precizat: ‘Nu că m-ar interesa prea mult, dar n-am primit nici un ban. O să dea ei toți banii, dar cred că eu n-o să mai apuc ziua aia!’.

Petre Cozma declara, în urmă cu câteva luni, că, dacă ar sta față în față cu criminalii, ‘le-aș lua capul! Dreptatea era scaunul electric sau un glonț în cap. Era o banală bătaie, cădea dintr-un pumn, se lovea de bordură, dar s-a folosit arma albă! Asta nu e bărbăție! Le-aș face același lucru. Eu sunt un fanatic când e vorba de familie’.