La 4 luni de la moartea tulburătoare a Denisei Răducu, solista cunoscută drept Denisa Manelista, o parte a lumii muzicale a fost șocată când o blondină și-a făcut apariția la o petrecere. Toți au înlemnit când au văzut asemanarea.

Ivită de niciunde, blondina i-a făcut pe toți să se frece la ochi, ba chiar s-au cutremurat la apariția neașteptată care i-a făcut pe unii precum Florin Petrescu ”Axinte”, Aurel Tămaș și trupa sa ori cel mai cunoscut impresar din lumea muzicii de petrecere, Dan Bursuc să împietrească secunde bune, răscoliți de amintirile prieteniei ce i-a legat pe fiecare cu solista ce s-a stins de tânără.

Apariția sosiei Denisei Manelista i-a tulburat pe toți artiști


”Nu sunt tocmai bucuroasă de asemănarea mea cu Denisa, însă alta mama nu mai face. Nu am cunoscut-o, din fericire, până recent am fost plecată din țară și, după o vizita acasă, la părinți, voi pleca iar. Zilele cât am stat aici, nu pot spune că au fost tocmai confortabile din acest motiv, nefericita asemănare dintre mine și Denisa Răducu”, ne spune tânăra care are cam aceeași vârstă cu fosta interpretă, pe numele său Camelia.

Ulimele luni din viața tinerei cunoscută în lumea muzicii de petrecere drept Denisa Manelista au captat antenția a milioane de oameni din întreaga țară, sensibilizați de chinuitoarea soartă a solistei ce s-a stins pe 22 iulie, a.c. după mai bine de cinci luni de suferință. Solista a debutat la 12 ani, la concursuri dedicate muzicii folclorice și a cântat până în anul în care s-a stins, starea ei de sănătate deteriorându-se cu repeziciune.

Citeste si  Horoscop 28 aprilie 2019. Paște dureros pentru Rac
Loading...