De mai bine de o săptămână, cei doi elevi criminali care i-au tăiat gâtul unui bărbat și au înjunghiat-o pe soția acestuia sunt în arestul IPJ Călărași. Poate neașteptat judecând după ”rolul” pe care l-a jucat în echipa de asasini, Sorin Andrei, în vârstă de 18 ani, a clacat după gratii și a plâns ore în șir în fața colegilor de celulă.În arest, partenerul său s-a dovedit a fi mai rezistent.

Ca în orice bandă, ca în orice grupare, și cazul tandemului mortal Sorin Andrei – Ionuț Cristian a existat un lider. Surse judiciare vorbesc despre faptul că elevul de 18 ani ar fi fost cel care ar fi plănuit, timp de o săptămână, o crimă în urma căruia să se aleagă cu o mașină sau ”măcar” cu ceva bani. Din postura de partener de fărădelegi, Ionuț (16 ani) nu a ieșit din cuvântul acestuia și a executat întocmai fiecare parte a atacului extrem de brutal soldat cu uciderea șoferului și că rănirea gravă a soției acestuia, bieții oameni care au avut ghinionul să-i culeagă de pe drum, de la marginea DN3A unde ei doi făceau, chipurile, autostopul.

Elevul care i-a tăiat gâtul șoferului s-a ”înmuiat” în arest

După ce a fost a fost prins, la capătul unei săptămâni de investigații în care au fost audiate sute de persoane, cel care a gândit întreg planul ucigaș nu a mai fost atât de sigur pe el și, contrar a ceea ce demonstrase în răstimpul scurs până la omor, a clacat.

”Abia când a ajuns în arest, cel mare, cel care are 18 ani, a realizat ce nenorocire a făcut. Dacă în anchetă, la audieri, a părut că nimic nu-l poate impresiona, în celulă lucrurile s-au schimbat complet. A plâns ore în șir în fața colegilor de cameră”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Ionuț Cristian Tănăsie are 16 ani și e cel care a înjunghiat-o, din spate, în omoplat, pe soția șoferului căruia partenerul său i-a tăiat gâtul. El este închis în arestul IPJ Călărași doar cu minori

Criminalul minor a fost închis, conform regulamentelor, doar cu puști infractori
Partenerul său în asasinatul plănuit timp de o săptămână, Ionul Cristian, pare să fie ceva mai rezistent, cel puțin pentru moment. Având în vedere că este minor, a fost închis, conform regulamentelor, într-o celulă numai cu puști.

”Ei (n.r. minorii) au un tratament special. Nu se amestecă cu cei mari. Ies la plimbare separat, stau separat de ei. Oricum, cei doi ar fi fost închiși separat pentru că elevii sunt cercetați în același dosar”, au adăugat aceleași surse.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Sorin Andrei și Ionuț Cristian, consăteanul și prietenul său său din localitatea călărășeană Drajna Nouă, au ucis un bărbat în vârstă de 58 de ani și au înjunghiat-o pe soția acestuia. Atacul, deosebit de brutal, s-a consumat în autoturismul soților Constantin care au avut ghinionul să-i ia la autostop. Ancheta a scos la iveală că Sorin i-a tăiat gâtul șoferului, iar Ionuț a înjunghiat-o în omoplat pe soția acestuia.

Loading...