Img 2

Familia unui tânăr decedat în urmă cu două săptămâni într-un accident rutier din Iași a hotărât să adopte câinele care veghează de atunci crucea pusă în locul unde a pierit fiul lor.

Imaginea blândului patruped, care nu se dă dus de la locul accidentului, a impresionat mii de oameni. Convinși că aveau de-a face cu câinele celui mort, i-au adus mâncare și i-au construit chiar și un adăpost lângă cruce.

Din motive neștiute, un câine refuză să părăsească locul în care un tânăr de 21 de ani, student la Medicină, a murit acum două săptămâni într-un accident de circulație.

Tânărul a pierdut controlul asupra volanului și a lovit în plin un copac de pe marginea drumului din localitatea Șipote, județul Iași.

Familia decedatului a improvizat un altar în locul producerii tragediei, iar de atunci un câine necunoscut veghează necontenit la crucea celui mort.

Oamenii cu suflet mare i-au construit câinelui un adăpost, lângă crucea ridicată în memoria tânărului mort

Oamenii au crezut că este câinele care plânge moartea stăpânului și, emoționați, i-au adus mâncare, ba chiar i-au construit un adăpost.

Unii au încercat să îl ia de acolo, dar câinile se întorcea de fiecare dată la crucea tânărului.

Familia bărbatului a spus însă că nu este câinele fiului lor, dar a rămas atât de impresionată de misteriosul atașament al patrupedului, încât a decis să-l adopte.

sursa foto: antena1.ro