Fanii au crezut ca nu vad bine! A aparut la TV cu BUBE la gura! Cine este concurenta care s-a facut de RAS

0
677
Pirui Buba

Imagini incredibile in emisiunea de astazi. Una dintre concurente a aparut cu o buba fix pe buza superioara.

A aparut la TV cu BUBE la gura

Jador nu a ezitat sa ii atraga atentia: ”Ai facut bubita?”Este vorba despre Andreea Pirui, una dintre cele mai controversate concurente din emisiune. Iata imaginile:

Andreea Pirui la ”Puterea dragostei

Recent iesita dintr-o relatie de lunga durata, Andreea cauta un barbat intelegator si spera ca il va intalni in casa „Puterea dragostei”.

Andreea considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista ințelegere și respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat. Se consideră o persoana sincera, increzatoare.

Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită.

„Este o oportunitate buna pentru a-mi gasi pe cineva! Am avut o relatie dar s-a incheiat acum trei luni, nepotrivire de caracter, aveam opinii diferite! Am fost impreuna aproape sapte ani!”, a spus Andreea.

Citeste si :  BREAKING! Reguli noi de la 1 iunie! Ce trebuie să respecți când vei ieși la terasă și nu numai

Andreea a venit increzatoare la „Puterea dragostei”, insa a recunoscut inca de la inceput ca le va duce dorul enorm celor mai dragi persoane din familia sa.