69735066 2382794255326677 1631683772539731968 N 1

Fanii îşi bat joc de soţia lui Florin Salam pentru că e analfabetă, după ce aceasta a postat un mesaj plin de greşeli gramaticale.

Fanii îşi bat joc de soţia lui Florin Salam pentru că e analfabetă, după ce, recent, Roxana Dobre a scris următorul mesaj: “Bună seara. Țin sa vă anunț că florin nu se simte bine la ce-i care trebuia florin sa ajungă o sa ia legătura grasu cu voi stați liniștiți… o sa vă anunțe florin când își rea activitate.”. Internauţii au obserbat erorile grosolane, printre care “ce-i“, scris cu cratimă, şi „rea” în loc de „reia”.

Fanii îşi bat joc de soţia lui Florin Salam pentru că e analfabetă: „Singurele cuvinte corecte sunt „Bună seara”!”  

„Singurele cuvinte corecte sunt „Bună seara”!…Ai asasinat limba română…Sigurrrr te-a luat pentru frumusețe…Stau şi mă intreb, ce ţi-a făcut limba română?…Făcuşi limba română cu profa de sport? Asta e mai analfabetă decât Veorica….dacă ştii să numeri banii, nu e nevoie să ştii să scrii! Următoarea postare fă un video şi ai rezolvat partea cu scrisu’!”, au reacţionat cei care au citit mesajul Roxanei Dobre.

Fanii îşi bat joc de soţia lui Florin Salam pentru că e analfabetă: „Ai ucis limba română”

„Dictează şi tu la cineva care ştie să scrie, ce ai de spus, e mai bine aşa!…Doamne ferește, ai ucis limba română, femeie….Activează din nou autocorectarea, e mai bine pentru tine. Inventează oamenii telefoane cât mai inteligente, dar pentru unii tot degeaba. Apropo, la numărat cum stai? Știi şi mai încolo de fara numar?”, au mai scris fanii.