Februarie aduce despărțiri. Top trei zodii care au ghinion în dragoste în luna lui Cupidon

0
498
Februarie Aduce Desp R Iri Top Trei Zodii Care Au Ghinion N Dragoste N Luna Lui Cupidon

Luna lui Cupidon aduce schimbări pe plan sentimental pentru trei dintre zodii, ce par a fi ghinionistele horoscopului din februarie.

Fie că e vorba de dorința a întâlni persoana potrivită, fie că vorbim de o relație de lungă durată în care lucrurile nu mai merg cum trebuie, luna iubirii nu va aduce decât dezamăgire pentru acești trei nativi.

Zodii cu ghinion în dragoste în luna februarie:

Leu

Pur şi simplu nu este momentul pentru ei. Nu este o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Nu trebuie să fiţi agitaţi, debusolaţi ori să credeţi că dragostea nu este pentru voi, doar că în acest moment aveţi nevoie să vă focusaţi tot timpul şi toată energia pentru a crea lucruri măreţe în plan profesional. Din acest motiv, s-ar putea să nu aveţi destul timp pentru a vă crea noi conexiuni ori pentru a întâlni noi persoane. Dacă aveţi deja o relaţie, s-ar putea să o neglijaţi destul de mult, din cauza problemelor legate de sfera afacerilor şi să apară conflicte. Va trece această perioadă, nu vă faceţi griji.

Fecioară

Fecioarele sunt uşor nemulţumite şi la oricâte întâlniri ar merge, pur şi simplu nu vor găsi persoana potrivită. Fiţi fără grijă, ea există şi va apărea la un moment dat. Nu are rost să grăbiţi lucrurile ori să faceţi o dramă din acest lucru. Poate Ziua Îndrăgostiţilor vă va găsi singuri, dar nu fiţi trişti. Dragostea poate fi sărbătorită în orice zi. Dacă aveţi deja o relaţie, s-ar putea asă apară conflicte puternice bazate pe subiecte din trecut. În cazul în care nu veţi reuşi să ajungeţi la un punct comun, va trebui să luaţi o decizie. Definitivă.

Balanţă

În luna lui Cupidon, Balanţele vor petrece timpul în compania celor dragi mai mult ca niciodată. Nu veţi fi foarte interesate de crearea unei relaţii sau de începerea unei poveşti de dragoste în această perioadă. Va conta mai mult să lucraţi cu voi înşivă şi să vă regăsiţi. Începeţi un nou hobby sau porniţi o afacere pe cont propriu. Veţi fi mulţumiţi de succesul vostru şi doar după aceea vă veţi gândi şi la partea amoroasă a vieţii voastre.