Femeia a făcut amor cu prietenul soțului, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte! „Nu s-a supărat, ba mi-a cerut chiar să…”

0
1767
Femeia A F Cut Amor Cu Prietenul So Ului Dar Ceea Ce A Urmat A L Sat O F R Cuvinte Nu S A Sup Rat Ba Mi A Cerut Chiar S

O femeie a picat în ispită și a făcut amor cu prietenul soțului său, dar în scurt timp a decis să îi spună totul.

Doar că, după ce a citit scrisoarea acesteia, bărbatul a avut o reacție la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie atunci când, atrasă fizic de prietenul soțului său, a decis să răspundă avansurilor și a făcut amor cu el. În scurt timp, ea a regretat faptele și a decis să scrie totul într-o scrisoare, prin care să ceară astfel și iertarea partenerului tău de viață. Doar că, în mod complet neașteptat, acesta a citit și a avut o reacție incredibilă, ce a lăsat-o fără cuvinte pe femeie!

Iată mai jos confesiunea femeii:

„Am făcut dragoste cu prietenul soțului meu. Și el este căsătorit, dar el și soția lui au o relație deschisă. Șapte luni mai târziu am decis să îi spun soțului meu, printr-o scrisoare. Nu am mai suportat gândul vinovăției. Prietenul respectiv tot insista să ieșim mai des, să socializăm, să cunoaștem lume, să ne cunoaștem mai bine. Am refuzat, fiindcă nu mi s-a părut în regulă să ne împrietenim prea mult cu persoana cu care tocmai mă culcasem. În mod surprinzător, soțul meu nu a părut foarte afectat de vestea pe care i-am dat-o. Și mai ciudat este că el a rămas în continuare prieten cu acest cuplu libertin și chiar mi-a cerut și mie acest lucru. Încep să mă tem că el a ales să se bucure de o aventură cu soția acestui prieten. Și toată situația aceasta mă face să mă enervez cumplit și să devin paranoică”

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”

Așa cum era de așteptat, confesiunea a stârnit un val de reacții din partea internauților.

Unii s-au amuzat că „hoțul strigă hoțul”, în timp ce alții au sfătuit-o pe femeie să discute deschis cu partenerul său despre această situație, pentru a găsi o soluție confortabilă pentru amândoi.