Femeia aceasta mergea saptamanal sa se bronzeze la salon – Ce i s-a intamplat este teribil

0
1093
Mergea Saptamanal Sa Se Bronzeze La Salon Ce I S A Intamplat Acestei Fete Este Teribil Toate 499414

Un studiu publicat in jurnalul „Preventantive Medicine” a aratat ca cererile pentru verificarea cancerului de piele au crescut cu 162% dupa ce aceasta femeie a scris pe o retea de socializare despre cazul sau. 

„Sunt fericita sa vad statisticile, studiile si articolele care au ajutat ca mesajul meus a ajunga in lume. Mergeti sa va verificati pielea. Iar daca sunteti ingrijorati de ceva anume, mergeti imediat la medic pentru control.

Va stiti corpul mai bine decat oricine altcineva, insa sunt sanse sa nu bagati in seama lucrurile cu adevarat importante. Daca simtiti ca ceva nu este in regula, mergeti mereu la medic, cereti chiar si o a doua opinie. Daca are cineva de motivatie pentru a nu merge la saloanele de bronzata, aceasta este.

Asa arata tratamentul pentru cancer de piele. Folositi crema de protectie solara. Invatati din greselile altora. Nu lasati bronzatul sa nu va lase sa va vedeti copiii crescand. Aceasta este cea mai mare frica a mea, mai ales ca am un copil de doi ani.

Cateodata mergeam la salon prea mult la liceu, chiar si de patru ori pe saptamana. Da, este prea mult. Faceam asta cand aveam evenimente la care voiam sa apar bronzata. De cele mai multe ori, mergeam o data sau de doua ori pe saptamana. Erau saptamani in care nu mergeam deloc. 

Am primit primul meu diagnostic de cancer la 21 de ani. Acum, la 27 de ani, am avut diagnosticul de carcinom al celulelor bazale de cinci ori si carcinom al celulelor scuamoase o data.

Merg la dermatolog la fiecare sase sau 12 luni si de obicei mi se mai indeparteaza o alunita canceroasa. 

Sunt recunoscatoare ca nu am melanom.

Cancerul de piele nu inseamna intotdeauna alunite. Doar unul singur s-a manifestat asa la mine. 

Mergeti cand observati orice crestere suspecta.

Melanomul ucide. Non-melanomul desfigureaza si poate ucide. Nu deveniti o statistica!”, a scris Tawny Dzierzek.