Femeia Care S A N Scut F R Vagin Str Nge Bani Pentru A Putea Face Sex Cu Prietenul Ei

Familia unei fete care s-a născut fără vagin a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ca fiica lor să se poate opera pentru a putea face sex cu prietenul ei.

Kaylee Moats din Arizona suferă de sindromul Mayer Rokitansky Küster Hauser, ceea ce înseamnă că ea nu are col uterin, uter și deschidere vaginală. Până acum câțiva ani, tânăra nu știa de boala ei. Ea a mers pentru prima dată la ginecolog la 18 ani pentru că nu avusese încă prima menstruție. Atunci, medicul a decis să-i facă o ecografie și în numai câteva minute i-a dat vestea.

Iubitul lui Kaylee spune că lipsa unei relații sexuale cu iubita sa nu le afectează relația, dar a început să pună deoparte 50 dolari pe lună pentru operația care le poate schimba viața. Kaylee i-a spus de problema ei la o lună după ce s-au cunoscut, dar asta nu a stins sentimentele bărbatului pentru ea.

Moats are nevoie de 15.000 dolari pentru operație și campania online de strângere de fonduri a adunat deja 5720 dolari în doar două luni. Sistemul de asigurare american consideră operația ei operație estetică și de aceea nu poate acoperi costurile.

Kaylee ovulează în fiecare lună, dar ovulele ei sunt absorbite la loc de ovarele ei. Sora ei s-a oferit să-i fie mamă surogat în cazul în care Kaylee nu va putea concepe în mod natural.