Femeia Din Casa Lui Gheorghe Dinc Arunc N Aer Cazul Caracal Tie Unde Sunt Fetele Cine Este Eful Re Elei

Joi au avut loc noi audieri în cazul Caracal, iar una dintre persoanele audiate ar fi menajera lui Gheorghe Dincă. Aceasta susţine că ar fi văzut mai multe fete în casa monstrului din Caracal, care ar fi ajuns ulterior în Italia.

Menajera lui Gheorghe Dincă a detonat bomba la o emisiune TV. Femeia nu crede că Gheorghe Dincă ar fi fost capabil să le omoare pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu.

„El nu are nicio vină. Vina este a lui fii-său, Mihai, soţia lui, concubina, în afară de Ionuţ mai are încă un băiat. L-am văzut odată pe Mihai, fiul lui Dincă, că a venit cu o fată de 19 ani.

Am zis că e soţia lui. Când a venit a doua oară, a venit cu o altă fată. A zis că tot soţia lui, a treia oară, tot cu soţia. Dar câte soţii are? Este arab, musulman? Şi atunci, am gândit şi eu şi am văzut, mai veneau şi mai vorbeau, sus”, a spus femeia.

„Dincă are un frate, nu ştiu cum îl cheamă, nu mi-l mai aduc aminte. Ăsta este cu toată mafia. Fratele lui Dincă nu ne-a lăsat să intrăm acolo, că era lacăt. Era un lacăt din ăla mare, aşa şi nu aveam voie.

Am aflat că în Bari, le duce pe fete, în Milano. Fratele şi cu fiu-su, şi cu fie-sa, şi amanta, şi cu nevastă-sa discutau la telefon şi auzeam şi eu când discutau. Implicaţi în acest trafic ar fi fiul lui Dincă, Mihai, fiica lui Dincă, soţia, amanta lui Dincă de atunci şi fratele lui Dincă.

Ăştia sunt, veneau mereu acolo, la masă, nişte oameni, erau cam boieri din ăştia mari, dar nu ştiu cine erau. Spuneau că uite, să le ducă, că nu vor să facă bani… „Du-le, bagă-le, du-le în Bari”.

Îl apără ori pe frate-său, ori îi e frică de interlopi, ori pe fii-sa, ori pe nevastă-sa, ori pe amantă, ori pe ceilalţi doi copii. Are o gramada de oameni pe care putea sa ii apere”, a mai dezvăluit menajera lui Gheorghe Dincă.

Loading...