Femeie din Australia, la un pas de moarte după ce a spus că vrea să divorțeze. Soțul a vrut să o omoare în somn, cu un gaz toxic

0
1125
Femeie Din Australia La Un Pas De Moarte Dupa Ce A Spus Ca Vrea Sa Divorteze

Mama a trei copii, Pepita Ridgeway a mărturisit că soțul ei a vrut să omoare în somn, după ce l-a anunțat că vrea să divorțeze.

Bărbatul din Queensland și-a ieșit din minți și a pompat azot în rulota în care nevasta lui se refugiase în urma unui scandal uriaș. Soțul violent a fost condamnat la închisoare.

Femeia de 51 de ani a povestit că viața ei s-a transformat într-un coșmar după o ceartă pe care a avut-o cu soțul ei într-un hotel. „Eram cazați într-un hotel.

El a răbufnit după ce l-am întrebat de ce nu mi-a adus și mie micul dejun. «Te omor», a strigat la mine. Cu ochii în lacrimi, am plecat din cameră și m-am întâlnit cu doi prieteni în holul hotelului”, a povestit australianca, conform The Sun.

După ce s-a întors acasă, Pepita a spus că soțul ei i-a cerut să semneze mai multe documente pentru a modifica testamentul în așa fel încât el să dețină toate proprietățile familiei în cazul decesului ei. Femeia a povestit că acela a fost momentul în care relația cu soțul ei, Robert, s-a schimbat radical.

„Într-o seară, ne-am certat, iar el m-a apucat de umeri. Tremurând, am fugit într-o altă cameră (…) În acea noapte, am apelat la o linie pentru sprijinirea victimelor violenței în familie și mi s-a recomandat să iau legătura imediat cu un avocat pentru a divorța”, a spus Pepita.

„Pentru nu am putut sta în același pat cu el, am dormit într-o rulota mea vintage din 1967, parcată în fața casei, unde m-am simțit în siguranță. După două săptămâni, i-am scris un e-mail scurt lui Robert. «Vreau să divorțăm.»”

Femeia a povestit că soțul a rugat-o să-i mai acorde încă o șansă și chiar au urmat împreună mai multe ședințe de consiliere de cuplu. Cu toate acestea, și-a dat seama că nu-și mai poate salva căsnicia și a apelat la un avocat pentru a divorța.

Într-o seară, Pepita a auzit un zgomot bizar în timp ce încerca să adoarmă în rulotă.

„Am crezut că sunt șoareci care rod cablurile electrice. După ce m-am dat jos din pat, m-am dus să verific rulota, iar în spatele acesteia am observat un furtun amplasat pe unul dintre geamuri. (…) Acesta fusese lipit cu bandă adezivă aproape de perna mea. Și mai ciudat, am găsit un pulover care fusese îndesat în ventilator pentru a nu mai evacua aerul. Am mers în garaj, iar furtunul era conectat la un rezervor cu gaz. Dumnezeule! Hoțul meu încearcă să mă omoare”

Femeia a fugit să ceară ajutorul fratelui ei care locuiește la mică distanță de ea.

„Trebuie să mă ajuți! Robert încearcă să mă omoare! Eram speriată și nu-mi găseam cuvintele. «E cumva un coșmar?», m-a întrebat fratele. «Nu», i-am spus plângând”

Extrem de speriată, femeia a cerut ajutorul Poliției. Mai apoi, cu ajutorul fratelui, le-a arătat anchetatorilor, furtul din rulotă și rezervorul cu gaz.

Soțul femeii, suspectat de comiterea faptei, a arestat pentru tentativă de omor. Mai mult, anchetatorii australieni susțin bărbatul chiar căutase pe internet „cum faci să pară că soția ta a avut un atac cerebral”

Robert Ridgeway a fost condamnat la 10 ani de închisoare.