69735066 2382794255326677 1631683772539731968 N

Florin Salam și Roxana Dobre au organizat ziua de naștere a fiicei lor, Jaqueline Maria, la un loc de joacă din Capitală.

Petrecere mare în familia lui Florin Salam. Jaqueline Maria, fiica cea mare a manelistului și a Roxanei Dobre, a împlinit 4 ani, iar petrecerea a fost organizată zilele trecute la un loc de joacă din Capitală. A fost un party inedit pentru Florin Salam, care de obicei este văzut la nunți și botezuri, evenimente care se întâmplă în general pe timp de noapte la restaurante sau ballroom-uri. Mai rar îl vezi pe ”regele manelelor” la un loc de joacă.

La eveniment au participat doar câțiva prieteni ai cuplului și părinții colegelor de grădință a fiicei lui Salam. Florin s-a îmbărcat ”la 4 ace” în vreme ce Roxana a avut o rochie albă, semi-transparentă. Albul este, de altfel, culoarea preferată a iubitei lui Florin Salam. Momentul culminant a fost aducerea unui tort uriaș cu personajele preferate din desene animate ale Jaquelinei.

Florin Salam s-a întors de la Viena pentru ziua fiicei

Florin Salam s-a întors de la Viena pentru acest eveniment. În Austria, manelistul a fost internat într-un institut unde s-a tratat de epuizare și depenbdență de jocuri de noroc. De asemenea, Florin a făcut și o pauză vocală pentru că avea probleme cu gâtul.

Citeste si :  Prima imagine cu Florin Salam, după ce a fost internat într-un spital din America. A petrecut alături de Culiță Sterp

”Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al familiei. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, în aceste momente, Florin Salam este alături de familia lui, manelistul luând însă o decizie cât se poate de strictă, la rugămințile Roxanei Dobre. ”Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a mai spus sursa citată.

Loading...