Fiica Lui Gheorghe Dinca

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a mărturisit că nu știe că s-a întâmplat în casa tatălui ei, care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Într-un interviu acordat Adevărul, femeia a explicat că nici ea și nici mama ei nu au fost victimele lui Gheorghe Dincă, dezmințind astfel informațiile privind trecutul violent al acestuia.

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că nu știe ce s-a întâmplat în casa tatălui său, cu care nu avea o relație apropiată.

Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă.

Femeia a menționat că informațiile referitoare la trecutul violent al tatălui ei nu sunt adevărate, precizând că nici ea și nici mama ei nu au fost victime ale agresiunilor lui Dincă.

Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele, a mai spus fiica lui Gheorghe Dincă.

Daniela a precizat că nu a observat nimic schimbat în comportamentul tatălui ei atunci când l-a întâlnit ultima oară.

Mai mult, fiica lui Dincă susține că va depune plângeri penale împotriva afaceristului arădean care a acuzat-o că ar face trafic de minore, acuzații despre care spune că sunt „foarte grave și nefondate.

sursă foto: Adevărul

Loading...