Fiica lui Horia Moculescu, Nidia, este în doliu, după ce a aflat că Zina Dumitrescu a trecut în neființă.

Nidia, fiica compozitorului Horia Moculescu, este în doliu! E durere mare în sufletul tinerei, după ce a aflat că Zina Dumitrescu, creatoarea de modă, s-a stins din viață ieri, la prânz, în azilul în care stătea. Nidia a postat pe rețelele de socializare un mesaj dureros, la aflarea veștii.

”Ți-am mulțumit mereu pentru că ai ales să fii nașa mea. Drum bun!”, a scris Nidia la fotografia postată pe facebook.

Zina Dumitrescu a murit ieri, în azil

Zina Dumitrescu avea 82 de ani, iar ultima perioadă din viață a petrecut-o într-un azil de bătrâni unde se afla de câțiva ani. O ambulanță a sosit la fața locului, iar paramedicii au încercat în zadar să o resusciteze minute în șir. Din păcate, în jurul orei 15, Zina Dumitrescu a încetat din viață. Corpul ei a cedat.În luna februarie, Mama Zina ajunsese la spitalul Elias, într-o stare fragilă.

“Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, declara directorul azilului, Ioan Casian, pentru click.ro.

Loading...