Fiica prințesei Stephanie de Monaco, copia fidelă a lui Grace Kelly. Camille Gottlieb seamănă perfect cu bunica sa!

0
378
Camille1 1

Camille Gottlieb are 21 de ani și este fiica prințesei Stephanie de Monaco și a unui fost bodyguard. Tânăra a moștenit frumusețea celebrei sale bunici, actrița Grace Kelly, cea care a fost soția prințului Rainier de Monaco.

Marți, 12 noiembrie 2019, 18:09

Camille Gottlieb nu are titlul nobiliar, notează infobae.com. Tânăra este rezultat al poveștii de dragoste pe care mama sa, prințesa Stephanie de Monaco a avut-o bodyguardul Jean Raymond Gottlieb. Relația celor doi a durat foarte puțin, astfel că nu au ajuns să se căsătorească.

Camille, care este alintată Camilloush, nu a cunoscut-o pe celebra sa bunică, Grace Kelly, însă a moștenit frumusețea răpitoare a acesteia. la fel ca Grace Kelly, tânăra are părul blond, ochi albaștri, buze cărnoase și un chip de păpușă.

Despre Camille se spune că a moștenit și temperamentul lui Grace Kelly, care a murit la vârsta de 52 de ani, în urma unui accident de mașină.

„Sunt cea mai indisciplinată. Sunt temperamentală și mă enervez foarte repede, chiar și din nimicuri”, spunea camille într-un interviu.

Camille are doi frați mai mari, Louis Robert și pauline, copii pe care Stephanie de Monaco îi are din relația cu Daniel Ducruet.

Camille a stat mereu departe de scena publică. Este însă foarte activă în mediul online. Este pasionată de modă, de călătorii și de fotografie. A studiat Științele comunicării la Nisa și este implicată în activități caritabile.

FOTO: Instagram; Hepta