Flavia Apostol s-a mutat cu logodnicul ei in casa noua! Afla detalii din viata celei care a fost la un pas de moarte din cauza anorexiei FOTO

0
1491
Flavia Apostol Casa Cu Iubitul 4

Flavia Apostol, vedeta care a fost la un pas de moarte in urma cu cativa ani din cauza anorexiei, s-a mutat cu logodnicul ei medic intr-o casa nou nouta! Cei doi au planuri serioase de viitor.

Flavia Apostol radiaza de fericire langa logodnicul ei, de profesie medic chirurg, cu care se iubeste de cateva luni bune. Vedeta s-a mutat de curand cu el, in casa noua, intr-o zona de fite din Capitala.

Flavia Apostol are o poveste de viata extrem de interesanta. Blondina a fost la un pas de moarte din cauza anorexiei, in urma cu vreo patru ani cand ajunsese sa cantareasca doar 38 de kilograme. Fosta prezentatoare tv povestea cu ochii in lacrimi ca e anorexica, ca este in pericol de moarte, si ca pur si simplu nu poate sa manance, din cauza oboselii si a stresului. De cand a scapat de acest diagnostic cumplit, cu ajutorul specialistilor, Flavia este foarte atenta la alimentatie si are un regim de viata sanatos. Mai mult, parca a renascut. Blondina traieste fiecare clipa din viata la maximum, se bucura de tot ce e frumos, iar de cand s-a cuplat cu medicul chirurg e parca alta persoana.

Cei doi au ganduri serioase impreuna, se pare. La finalul anului trecut, barbatul a cerut-o de sotie pe blondina, cand i-a oferit un inel de logodna superb. Recent, Flavia Apostol s-a mutat cu logodnicul ei in casa noua pe care si-au achizitionat-o impreuna, conform surselor din anturajul lor. Cei doi locuiesc intr-o zona de fite din Bucuresti, unde pretul minim unei casei este de aproximativ 250.000 de euro.