Florin Salam a revenit în forță pe YouTube. Într-un clip cu Mr. Juve, postat ieri, Florin Salam apare plin de energie, așa cum și-a obișnuit fanii.

Am văzut mii de femei” se cheamă piesa al cărei videoclip tocmai a apărut.

Florin Salam este așteptat să revină și pe scenă, acolo de unde și-a luat o pauză în luna august.”Salutare dragii mei prieteni ! Postez acest videoclip in urma zvonurilor aparute in ultima vreme. Vreau sa aduc la cunostinta faptul ca nu am probleme grave de sanatate asa cum se zvoneste pe site-urile de socializare si in presa. Doresc sa va anunt ca am luat doar o mica pauza vocala pentru a putea sa imi revin sa pot onora evenimentele la care am fost invitat . Aceste probleme au aparut in urma suprasolicitarii mele , avand in vedere ca onorez aproximativ 4-5 evenimente zilnic de minim 20 de ani. Va multumesc pentru intelegere 🙏🙏🙏 ne revedem curand ! 😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏”, anunța Florin Salam pe Facebook pe 20 august.

Citeste si :  RECORD: O indiancă a devenit cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni. Vârsta pe care o are e un miracol al medicinei moderne! VIDEO

Manelistul a revenit recent în țară după ce a mers la Viena să își trateze problemele vocale.

Loading...