Florin Salam, „mort în camera de hotel”! Anunţul care i-a dărâmat pe fanii artistului

0
818
Salam1

În urmă cu un an, s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit, în urma unei altercații cu niște nuntași.

Florin Salam este unul dintre cei mai celebri și iubiți cântăreți de manele din România. Nu e de mirare, însă, că ajunge deseori în centrul unor controverse greu de lămurit. La fel s-a întâmplat și în urmă cu un an, când manelistul a fost implicat într-o altercație.

Incidentul a avut loc în octombrie 2018, în Italia. Unul dintre petrecăreţii de la o cântare i-a dat un pumn. Imediat după incident, manlistul a fost filmat în timp ce pleca însoţit de nişte bărbaţi şi nu s-a mai auzit de el până a doua zi. Faptul că veştile întârziau să apară i-a făcut pe mulţi dintre prietenii şi fanii manelistului să îşi facă griji.

Unii credeau că au fost răpit şi făceau apeluri disperate pe internet pentru eliberarea lui, în timp ce alţii auziseră că Salam fusese omorât.„Era o nebunie în Italia printre noi, românii, din zonă! Nimeni nu ştia ce se întâmplă de fapt cu manelistul! Noi am aflat ca era mort deja în cameră de hotel, iar vestea asta s-a răspândit cu repeziciune. Eram de-a dreptul şocaţi! Am înţeles că, iniţial, Florin Salam a fost bătut cu bestialitate în Milano, dar chiar să fie ucis, ar fi fost ceva foarte grav! Noroc că peste câteva ore s-a făcut lumina în cazul lui şi am aflat că este teafăr, dar speriat! Atunci, s-au liniştit toţi.

Va daţi seamă ce zarvă s-ar fi făcut pe aici ca violentă de la nuntă să se transforme în vreo crimă! Slavă Domnului că nu s-a întâmplat aşa şi până la urmă, cântăreţul a ajuns în perfectă stare în Romania”, a declarat un român stabilit în Italia.

Florin Salam anunța că se lasă de cântat

După incidentul de la Milano în care a fost implicat în urmă cu un an, Florin Salam anunța că se lasă de cântat.„Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt”, a declarat Florin Salam la momentul respectiv, conform Libertatea.