Florin Salam, „MORT ÎN CAMERA de HOTEL”, zvonul care a creat panică printre fanii artistului

0
984
Salam 90484800 1 465x390 80505800

După bătaia pe care a luat-o Florin Salam la Milano, la o nuntă românească, imediat după incident a început sa circule un zvon care i-a înspăimântat pe românii de acolo.

Zvonul că manelistul ar fi murit în camera de hotel, conform evz.ro, s-a răspândit pe reţele.

„Era o nebunie în Italia printre noi, românii, din zonă! Nimeni nu ştia ce se întâmplă de fapt cu manelistul! Noi am aflat ca era mort deja în cameră de hotel, iar vestea asta s-a răspândit cu repeziciune. Eram de-a dreptul şocaţi!

Am înţeles că, iniţial, Florin Salam a fost bătut cu bestialitate în Milano, dar chiar să fie ucis, ar fi fost ceva foarte grav! Noroc că peste câteva ore s-a făcut lumina în cazul lui şi am aflat că este teafăr, dar speriat! Atunci, s-au liniştit toţi. Va daţi seamă ce zarvă s-ar fi făcut pe aici ca violentă de la nuntă să se transforme în vreo crimă! Slavă Domnului că nu s-a întâmplat aşa şi până la urmă, cântăreţul a ajuns în perfectă stare în Romania”, a declarat un român stabilit în Italia de mai bine de 15 ani.

Citeste si :  Veste uriasa pentru romani! Se reiau internarile si interventiile chirurgicale. Spitalele redeschid activitatea in ambulatoriu