61281552

Florin Zamfirescu a luat-o peste picior pe actriţa Cătălina Mustaţă chiar în ziua în care aceasta a împlinit 52 de ani, pe 19 noiembrie. “Azi a fost și ziua Cătălinei Musteată. Nu are nici un prieten? Nimeni nu-i urează nimic? O sa-i urez eu casa de piatra la cei 52 anișori ai ei!”, a postat, ironic, celebrul actor. (vezi ce a spus Flron Zamfirescu despre crimele de la Caracal)

Florin Zamfirescu şi Cătălina Mustaţă au divorţat în 2012, după 21 de ani de căsnicie. Presa a relatat că cei doi actori si-au partajat averea stransa in timpul mariajului lor. Ea a rămas cu casa cea veche, o vilă impozantă cu etaj, ridicată din temelii de Florin Zamfirescu într-o localitate din apropierea Bucureştiului.

Florin Zamfirescu a batjocorit-o pe actriţa Cătălina Mustaţă. Cei doi sunt vecini

La rândul sau, marele actor s-a ales cu jumătate din terenul casei sale, respectiv cu o parte de pământ liber din curtea casei fostei neveste, unde acesta îşi făcuse o livadă în timpul căsniciei. Imediat după partaj, Florin Zamfirescu a anunţat că pe terenul viran îşi va ridica o casă, pe care a construit-o gard în gard cu cea care i-a revenit la partaj fostei neveste.După divorţ, ambii actori şi-au refăcut viaţa sentimentală. Florin Zamfirescu s-a implicat într-o relaţie cu o doctoriţă, în timp ce Cătălina Mustaţă s-a măritat, în 2016, cu fostul ei diriginte din liceu, care este stabilit în SUA. “M-am măritat pe 14 martie, în Texas. E acea iubire matură şi sunt foarte fericită”, declara Cătălina Mustaţă.

Citeste si :  Tina Turner împlinește 80 de ani. Cum arată celebra actriță de când s-a retras de pe scenă

Loading...