A fost ameninţată cu moartea din cauza sprâncenelor stufoase. Tânăra, supusă la abuzuri crunte

0
2189
Tanara Sprancene Stufoase 1 30940300

Sophia Hadjipanteli a trecut, recent, prin clipe de coşmar! Critici acide s-au abătut asupra sa din cauza refuzului de a-şi pensa sprâncenele mult prea stufoase pentru gustul unora.

Tânăra şi-a început cariera ca model la 15 ani. A dat lovitura, însă, cu o apariţie pe coperta renumitei Vogue Italia! Acum, la 21 de ani, tânăra, studentă la o prestigioasă facultate din Statele Unite, şi-a construit un stil propriu, punând accent pe trăsăturile cipriote moştenite.

Deşi se bucură de un cont extrem de popular pe o reţea de socializare, care însumează peste 154.000 de prieteni virtuali, Sophia duce, în prezent, o luptă iscată din cauza refuzului de a-şi pensa sprâncenele. Cei care nu vor să-i înţeleagă „excentricitatea” o critică fără milă, în termeni extrem de duri. Iar lucrurile nu se opresc aici: tânăra a primit chiar şi ameninţări cu moartea, fiind abuzată psihic în fel şi chip!

„Sunt oameni care mi-au scris că ştiu unde stau, ştiu ce maşină conduc, m-au ameninţat cu moartea, m-au hărţuit pe stradă, în timp ce mă plimbam cu verişoara mea… Ameninţările nu se rezumă la a-mi spune ‘Mori odată!’, ci sunt cât se poate de detaliate. Lumea îmi spune că ar trebui să mă sinucid”, mărturiseşte Sophia.

„Sunt conştientă de faptul că oamenii fie mă iubesc, fie mă urăsc. Iar faptul că sunt oameni care-mi doresc răul nu mă va schimba. Sunt ceea ce sunt şi sunt fericită aşa”, mai spune aceasta.

„Urăsc faptul că oamenii îmi spun că nu mă pensez în mod intenţionat, că tânjesc după atenţie, că vreau ca numele meu să fie pe buzele tuturor… Nu este adevărat! Am renunţat să mă mai pensez dinainte de a-mi face conturi pe reţelele de socializare. Îmi tot spun că, dacă mă pensez, o să arăt şi eu normal. Dar ce înseamnă normal? Termenul e atât de subiectiv…”, încheie aceasta.