Negresa Florin Piersic

Actrita Gabriela Werner, stabilita in Israel, a recunoscut ca a fost amanta lui Florin Piersic, in perioada in care acesta era insurat cu Anna Szeles.

Gabriela Werner nu a ezitat sa recunoasca faptul ca a fost amanta lui Florin Piersic o perioada indelungata, care s-a suprapus cu casnicia actorului cu Ana Szeles, ce a tinut intre 1976 si 1985. „Relatia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, cand eram studenta la IATC, si pana in anul 1983, cand l-am cunoscut pe tatal copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner…” a dezvaluit actrita.

Amanta lui Florin Piersic: „Eram impreuna foarte pe fata”

„Am fost 9 ani impreuna si da, pot spune ca am fost impreuna foarte indragostiti unul de altul, fara sa fim intr-o relatie secreta, din contra pot spune, eram impreuna foarte pe fata, dar incercand sa nu lovim alte sentimente… dar viata bate filmul si am pornit pe un alt fagas, fara a ma casatori cu el, din pacate…”, a mai marturisit Gabriela Werner.

Amanta lui Florin Piersic. Gabriela a iesit la o bere cu amicele sale

Chiar daca a inceput o alta viata in Israel, amanta lui Florin Piersic a pastrat legaturile cu prietenii din tara. In aceste zile, Gabriela a revenit in Romania, intr-o vacanta, si s-a revazut, la o bere, cu doua dintre colegele sale de generatie. „Trei actriţe, treizeci de ani de minunată prietenie, bucurie, generozitate, apreciere, susţinere reciprocă, inspiraţie, dor nestăvilit de trecerea anilor şi multă, multă iubire! Mulţumesc, scumpele mele Adina Popescu şi Ortansa Stănescu că existaţi în magica mea familie de personaje adorate!”, a postat fosta iubita a lui Florin Piersic.

Loading...