Fosta iubită a lui Philipp Plein s-a căsătorit într-un cadru de vis. Ce au văzut invitații când s-a întors.

Fosta iubită a lui Philipp Plein s-a căsătorit într-un cadru de poveste, la numai câteva luni după ce s-a despărțit de creatorul de muzică din Germania.

Philipp Plein a reușit în ultimii ani să se afișeze cu cele mai dorite femei ale momentului. După o relație de scurtă durată cu Mădălina Ghenea, care era să ducă la o nuntă ca în povești designerul s-a despărțit de frumoasa româncă și s-a cuplat cu o altă româncă, Andreea Sasu.

După mai bine de un an de relație, creatorul de modă s-a despărțit și de Andreea și s-a refugiat în brațele lui Morgan, apoi timp de câteva luni a jonglat între Justyna și Morgan.

La începutul anului, aflați pe aeroportul „John F. Kennedy” din New York, Philipp Plein și Justyna Gradek, au oferit o scenă interzisă cardiacilor. Creatorul de modă a fost surprins de către paparazzii în timp ce o pipăia pe Justyna, de față cu toată lumea.

Citeste si :  Și-a înecat copiii după ce a aflat că iubitul ei era căsătorit

Philipp s-a întors la Morgan

În cele din urmă, Philipp s-a dedicat în totalitate lui Morgan, cu care vrea și un copil, iar Justyna nu a stat nici prea mult, iar zilele trecute, fotomodelul din Polonia s-a căsătorit cu un luptător MMA, pe nume Karol.

Cu un corp de invidiat, Justyna și-a dorit să acapareze tot evenimentul, așa că a decis să poarte cea mai sexy rochie, prin care se putea vedea cu ochiul liber că nu poartă lenjerie intimă.

Loading...