13343073 1622313241401863 6643190188480906623 N

Fosta soție a lui Mihai Constantinscu a vorbit despre transportarea artistului la un alt spital.

Fosta soție, Mihaela Constantinescu demontează zvonurile conform cărora artistul ar putea fi transferat la un alt spital, de peste hotare, după ce s-a vorbit în ultimele zile despre o mutare a acestuia.

Artistul se află internat încă de pe data de 13 mai la Spitalul Floreasca din Capitală, aflat în comă indusă, iar familia și prietenii se roagă neîncetat pentru o veste bună.„Nu este nimic adevărat! Eu am spus că mă pot ocupa de tot și că îl putem duce oriunde în lume, dar deocamdată nu poate fi transportat. În rest, sunt invenții. Vă mulțumesc pentru informații și gânduri”,a declarat Mihaela Constantinescu, pentru click.ro.

Mihai Constantinescu și fosta soție au o relație apropiată

Mihaela Constantinescu a fost căsătorită cu muzicianul, Mihai Constantinescu, timp de 28 de ani. Cei doi au divorțat în anul 2003, iar fosta soție a ales să păstreze numele celebrului artist. În prezent, Mihaela are o relație extrem de apropiată cu actuala soție a artistului, Simona Secrier.

Citeste si :  Simona Secrier, împietrită de durere la parastasul de 40 de zile al lui Mihai Constantinescu

Medicii i-ar fi recomandat soției lui Mihai Constantinescu, Simonei Secrier, să semneze deconectarea soțului de la aparate. Doctorii susțin că șansele de a reveni la normal sunt minime: el ar avea doar 3% șanse să își revină și 1% șanse să aibă o viață normală.

„Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat fosta soție a lui, Mihaela Constantinescu.

Loading...