Fostele iubite ale Prințului Harry au fost prezente la nunta regală.

Ironie sau nu, Prințul Harry și-a dorit ca în ziua cea mare să le aibă alături și pe cele cu care, cândva, și-a împărțit iubirea.

Dacă până acum a fost doar un zvon, iată că acesta s-a adeverit astăzi, când printre invitații de onoare ai nunții regale s-au aflat și Chelsy Davy, prima iubire a Prințului Harry, și Cressida Bonas, cea mai recentă cucerire a mirelui.

Prințul Harry și Chelsy Davy s-au iubit timp de 7 ani, până în 2009. Familiile acestora se află în relații foarte bune, prin urmare era un gest firesc de a o invita la nunta sa.

Chelsy Davy (mijloc)

Prințul Harry și Cressida Bonas au avut o relație până în anul 2014, cei doi despărțindu-se cu doar doi ani înainte ca roșcovanul să o cunoască pe actrița americană care avea să-i devină soție, Meghan Markle. Cressida Bonas a sosit la nunta regală însoțită de iubitul său.

Cressida Bonas

Nu putem, totuși, să nu ne întrebăm, oare ce au simțit fostele iubite atunci când Prințul Harry i-a jurat iubire eternă lui Meghan Markle? Chiar dacă ar fi râvnit, cândva, la titlul princiar, cu siguranță s-au bucurat de emoția momentului.

Loading...