Fostul iubit al VIcăi Blochina a făcut mai mute dezvăluiri scandaloase legate de ce s-a întâmplat când a scos-o din masină și de la ce a pornit totul.

Vica Blochina și iubitul ei au fost protagoniștii unor scene șocante! Vedeta a fost înjurată și umilită în plină stradă de partenerul ei de viață. Bărbatul i-a cerut blondei să coboare din mașina ei, a înjurat-o ca la ușa cortului și a acuzat-o pe fosta balerină de infidelitate. El a filmat întreaga scenă, iar imaginile au ajuns pe internet. Dacă ea ales să nu dea prea multe detalii despre despărțirea cu scandal de partenerul ei de viață și să se mulțumească prin a spune că va lăsa oamenii legii să se ocupe de cele întâmplate, nu a fost la fel și în cazul lui.

După ce a spus de mai multe ori că Vica l-a înșelat și că s-a folosit de el pentru bani, Stila Sarafu a decis să facă și mai multe dezvăluiri, hotărât să-i distrugă imaginea fostei iubite.„Ea își bate joc de toți bărbații, credea că același lucru o să facă și cu mine. Nu am agresat-o verbal, doar am rugat-o să se dea jos din mașină. Ea conducea mașina mea. Nu am prins-o cu alții, era cu mine în mașină și l-a sunat pe [email protected]#$ții ei. Și i-am zis: «Rămâi tu aici că m-am săturat de tine, că ești prea fomistă». Nu am înjurat-o, așa a fost pe moment, dacă era altul în locul meu cred că o bătea. Ea, de bun simț, după toate astea s-a dus la Poliție să declare că eu am tâlhărit-o și că am bătut-o, dar polițiștii au fost martori. După ce a stat trei ore să facă o declarație, când au venit agenții și au consemnat că nu a fost vorba de bătaie sau tâlhărie nu a mai vrut să depună declarația”, a mărturisit Stila Sarafu, conform Cancan.

„Ne-a controlat pe amândoi poliția, ea avea vreo 80 de lei, iar eu aveam 200 de milioane, cum să o tâlhăresc! Ea ieșea cu unul și cu altul în timp ce era cu mine. M-am săturat de ea că este prea… E vorba de caracter, de asta am dat-o jos din mașină, n-a avut caracter! Ea minte la secundă. (…) Nu s-a pus problema de emiterea unui ordin de protecție. Cine să o tâlhărească pe Vica? Ea, ca și femeie, minte la secundă. La ea este obișnuință, minte și în emisiunile TV, peste tot minte. Este o femeie fără caracter.

Am lăsat-o în intersecție pentru că nu am mai vrut să fiu cu ea, m-am săturat de ea. Nu trebuia să facă o regie, să încerce să mă reclame pentru tâlhărie sau că am bătut-o. Ea a făcut cu mine cum făceau clanurile țigănești în anii ’90. Eu nu am nimic cu ea. Eu am casa mai mare decât blocul ei. O să-i trimit o poză să vadă unde locuiesc eu și unde stă ea cu întreținerea neplătită”, a mai spus Stila Sarafu pentru sursa mai sus citată.

Ce a declarat Vica Blochina după scandalul cu fostul iubit

„Nu vreau să comentez acest episod. Consider că educația mă împiedică să fiu altfel decât am fost până acum, și anume o doamnă. Nu putem face educație celor care nu au primit-o în primii ani de viață. Voi lăsa justiția să-și urmeze cursul și să decidă care va fi următorul pas,” a spus Vica Blochina.

Loading...