Catalin Morosanu 00 1024x683

În vara acestui an, o presupusă separare dintre Cătălin Moroșanu și soția sa a atras atenția presei de scandal. Deși atunci a negat zvonurile, internauții au continuat să se gândească la o posibilă despărțire între Moroșanu și Georgiana.

Cu toate astea, Moroșanu își iubește soția, cei doi fiind căsătoriți de 6 ani. Luptătorul se înțelege în continuare foarte bine cu frumoasa lui soție și nu ratează nicio ocazie să-i amintească cât de mult înseamnă pentru el.

Luptătorul nu neagă că a trecut prin clipe grele în căsnicie, dar se arată mândru de faptul că iubirea dintre el și soția lui a învins întotdeauna. În curând, cei doi vor aniversa 17 ani de când au început să formeze un cuplu.

„Am trecut prin vremuri grele şi vremuri bune, însă de fiecare dată iubirea noastră a învins. Împreună de aproape 17 ani! Îţi mulţumesc că mi-ai dăruit această perioadă frumoasă!”, a transmis Moroșanu pe pagina lui de Facebook.

Am trecut prin vremuri grele și vremuri bune, însă de fiecare dată iubirea noastră a învins. Împreună de aproape 17 ani! Îți mulțumesc că mi-ai dăruit această perioadă frumoasă!❤️

Publicată de Catalin Morosanu pe Marţi, 18 decembrie 2018
Citeste si :  Florin Zamfirescu a luat-o peste picior pe actriţa Cătălina Mustaţă, fosta lui soţie: “Nu are nici un prieten? Nimeni nu-i urează nimic? O să-i urez eu casă de piatră la cei 52 anișori ai ei!”
Loading...