FOTO | Caz misterios de dispariție în Costa Rica. O tânără ar fi fost omorâtă după o pană de curent la casa închiriată prin Airbnb

0
852
Tanara

Un cadavru a fost descoperit în apropierea unei proprietăți închiriate prin serviciul online Aribnb în Costa Rica. Vestea vine după ce o femeie din Florida, SUA, care stătea în casa respectivă a fost dată dispărută la sfârșitul lunii noiembrie.

Momentan, identitatea cadavrului este necunoscută.

Carla Stefaniak, în vârstă de 36 de ani, a dispărut pe 28 noiembrie, în ziua în care trebuia să plece din San Jose, după ce și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cumnata ei, April Burton.

În ultimul ei mesaj, ea i-a spus unui prieten că a fost o pană de curent, adăugând că zona în care era cazată prin serviciul online Aribnb era destul de nesigură, scrie BBC.

Cadavrul a fost descoperit de câinii polițiști, acesta fiind îngropat în mai mulți saci de plastic.

Familia femeii a zburat în Cosa Rica, pentru a o căuta, fiind foarte speriați că nu o vor mai putea vedea niciodată în viață.

Ea a fost cazată în suburbia Escazu din capitala costaricană.

Pe 27 noiembrie, ea era destul de activă în mediul online, socializând cu prietenii și familia. A doua zi, familia și prietenii au sunat-o să-i transmită urări cu ocazia zilei sale de naștere. De asemenea, în aceeași zi, ea trebuia să plece înapoi în SUA. Din nefericire, nu a mai răspuns la telefon.

Familia ei a aflat ulterior că nu s-a urcat în avion, iar proprietarul casei a arătat că la ora 05:00, ea s-a urcat într-o mașină, având la ea bagajele.

„Nimeni nu crede povestea spusă de proprietar, pentru că nu prea are sens. Nu avea niciun motiv să nu ne mai sune”, a spus mama fetei.

Compania Airbnb a refuzat să comenteze subiectul, la fel și ambasada SUA din Costa Rica.