Sahta

În luna noiembrie a anului trecut, Sahar Tabar, în vârstă de 22 de ani, lua prin surprindere rețelele de socializare cu fotografiile ei incredibile, potrivit Daily Mail.

Tânăra din Tehran a susținut că a apelat la mai mult de 50 de operații estetice și a ținut o dietă pe parcursul a mai multe luni de zile pentru a-și menține greutatea la 40 de kilograme. Și toate aceste „eforturi” au fost făcute pentru a-și atinge scopul, cel de a arăta ca super vedeta de la Hollywood, Angelina Jolie.

Povestea Saharei a ajuns virală pe internet în scurt timp, dar, după ce imaginea a fost analizată mai atent, s-a ajuns la concluzia că fotografiile postate de tânără sunt rezultatul unui machiaj profesionist şi prelucrării în Photoshop.

Ajunsă vedetă peste noapte, Sahar a continuat să posteze fotografii pe rețelele de socializare, întruchipând diferite personaje.

La începutul acestui ani, tânăra a lăsat pentru o clipă artificiile deoparte și a postat două fotografii pe contul de Instagram în care și-a arătat adevărat față.

Loading...