Foto Cum Arata Simina Complet Nemachiata Asa O Vede Doar Zanoaga Dimineata
Simina

Simina a fost una dintre cele mai apreciate si votate concurente din primul sezon ”Puterea dragostei”.

Cum arata Simina complet NEMACHIATA

Desi nimeni nu credea in dragostea lor, Simina si Alex Zanoaga au demonstrat puterea dragostei si isi intemeieaza impreuna o familie superba. Simina si-a facut curaj si a postat o fotografie cu ea nemachiata, exact asa cum arata ea dimineata.

In imagini se poate vedea si faptul ca aceasta si-a injectat buzele, deoarece inca mai are ranile de la ace.

Iata cum arata Simina fara pic de machiaj:

Simina, declaratii de ULTIMA ORA despre sarcina

Invitati la ”Teo Show”, Alex a recunoscut ca el si Simina dorm mai mult separati din cauza ca sunt speriati sa nu pateasca copilul ceva. De asemenea, Simina a spus ca a avut ceva probleme cu sarcina si ii este putin teama sa doarma prea des cu Alex. 

Simina a mai spus faptul ca a mers cu mama si cu tatal ei sa afle sexul copilului, deoarece Alex nu a putut sa ajunga, insa el a fost primul caruia i-a dat vestea ca vor avea un BAIETEL.

”Eu am ales impreuna cu sora mea un nume, iar Alex a ales un nume de sfant. Numele copilului va fi Dominic George!”, a spus Simina.

”Nu o să spun pe live la ce spital voi naște pentru că am fost amenințată ca o să vină să-mi ia copilul. Eu vreau să stau liniștită, nu să mă trezesc cu cine știe cine la spital peste mine”, a declarat Simina.

”Sunt în 19 săptămâni, am luat până acum în jur de 5 kilograme. Sarcina mea merge bine, bebelușul se mișcă de zici că am un popcorn în burtică. Nu am pofte, niciodată de când sunt însărcinată nu am avut pofte. O să fac un vlog săptămânal, să vorbesc despre bebe, despre evoluția sarcinii, despre cum mă simt, câte kilograme iau”, a spus Simina.

Loading...