FOTO EXCLUSIV | Adrian Minune nu mai poartă haine de designer, are propriul brand vestimentar. Și-a pus toată familia pe etichetă!

0
1130
Dscf2179
Adrian Minune

Adrian Minune umblă cu poza familiei pe haine. Nu e o glumă, după ce ani la rând a purtat cămăși și sacouri semnate de desingeri celebri, acum, manelistul poartă haine făcute pe comandă, pe care trântește propriul “blazon”.

Se poate spune că Adrian Minune și-a făcut brand vestimentar, pentru că, până la urmă, tot ce are el e unicat, fie și numai din pricina etichetei! Adrian Simionescu (43 ani) – pe numele său din buletin – și-a dat comandă de costume și cămăși pe care a cerut să fie cusute niște etichete speciale, pe care sunt imprimate chipurile tuturor celor din familie. Eticheta e, practic, o “pleașcă” de material alb, pe care este imprimată o fotografie cu el, soția lui, Cati, băiatul celor doi, Adrian Florin jr și fetele lor, Carmen și Adriana. Iar sub fotografie stă scris: “Trăim mai intens bucuriile atunci când suntem împreună, iar grijile devin lucruri mărunte”. Pare o imagine desprinsă din “Nașul”… și poate că Minune chiar asta a vrut!

Adrian Minune
Adrian Minune

Adrian Minune umblă cu poza familiei pe haine. Și-a comandat și butoni personalizați

După ce și-a făcut hainele cu etichetele “Minune”, manelistul posesor de Ferarri și-a comandat și butoni personalizați, făcuți de un cunoscut designer vestimentar. Butonii vor avea imprimate inițialele numelui său de scenă, stilizate: “AM”. Un “logo” care se va regăsi, în viitorul apropiat, și pe alte haine și accesorii ale manelistului – imprimat sau brodat, după caz.