FOTO | Kate Middleton își dorește al patrulea copil

0
767
Foto Kate Middleton I Dore Te Al Patrulea Copil

Ducesa de Cambridge își dorește să devină mamă din nou, a dezvăluit un apropiat al Familiei Regale din Marea Britanie. Kate Middleton și Prințul William au deja trei copii împreună, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

„Chaterine ar vrea să mai aibă un copil”, a spus o sursă pentru Daily Mail. „Iubește copiii și este pregătită să treacă printr-o altă sarcină chiar dacă a suferit de grețuri matinale în trecut”, a mai dezvăluit apropiatul ducilor de Cambridge, potrivit mirror.co.uk.

Prințul George, alături de bunicul lui, Prințul Charles

Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, a sugerat că și-ar dori încă un copil în luna februarie, în timpul unei vizite în Irlanda de Nord. Atunci, ducesa de Cambridge l-a întâlnit pe James Barr, un băiețel de cinci luni.

Se spune că ducesa ar putea să-i urmeze exemplul reginei, care a născut cel de-al patrulea copil, pe prințul Edward, la vârsta de 37 de ani.

Prințesa Charlotte

În timp ce ducesa se gândește la apariția celui de-al patrulea copil, Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă venirea primului copil. Cuplul a decis să rupă tradiția regală și să țină detaliile nașterii secrete.

Prințul Louise a împlinit un an pe 23 aprilie

Recent, Casa Regală a Marii Britanii a publicat fotografii noi cu prințesa Charlotte, la aniversarea ei de 4 ani. De asemenea, pe 23 aprilie, a fost ziua prințului Louis, iar ducii de Cambridge au publicat primul portret oficial al copilului.

Foto: HEPTA