Martina Big este femeia cu cei mai mari sâni din Europa, după ce şi-a pus implanturi cu silicon care cântăresc 12 kilograme. Ea şi-a modificat pigmentul pielii, iar acum vrea o nouă operație estetică.

Femeia de 29 de ani a cheltuit până acum mai mult de 50.000 de lire sterline pe operațiile pe care și le-a făcut, dar acum s-a hotărât că vrea buze mai mari și nas “african”, potrivit dailymail.co.uk.

După ce și-a injectat pigment în piele, Martina vrea să facă o altă operație pentru a-și atinge visul: cel de a deveni o femeie afro-americană

Martina Big, nemţoaică la origine, este o fostă însoţitoare de zbor care a renunțat la to și a început procedura de modificare a corpului în anul 2012. De atunci a făcut schimbări extreme: o rinoplastie, picioare mai mici, reconstrucție de talie și șolduri, implanturi cu silicon și o procedură prin care și-a modificat pigmentul pielii.

Acum, Martina poartă haine tradițional africane și învață Swahil. S-a întors de curând dintr-o excursie pe care a făcut-o în Kenya, acolo unde și-a întâlnit fanii și a învățat mai multe lucruri despre cultura din care își dorește cu ardoare să facă parte.

Citeste si  Oana Roman, cinci ani de la operația care i-a salvat viața. „După o intervenție de aproape 7 ore am primit o nouă existență”

“Motivul pentru care am fost în Africa este să învăț mai mult despre cultura de acolo, nu mi-am schimbat doar culoarea pielii, ci simt că sunt de culoare. Acum mă identific cu o femeie de origine africană”, a declarat Martina Big.

Loading...