Ducesa de Sussex a cucerit inima și privirile tuturor celor care au văzut-o în primul turneu regal alături de prințul Harry. Meghan Markle s-a schimbat pe parcursul a 24 de ore de cinci ori, selectând ținute de la case de mode diferite, printre care Givenchy, Dior și Emilia Wickstead.

Înainte de a pleca alături de soțul ei, prințul Harry, în vizita oficială în Irlanda, Meghan Markle și-a făcut apariția la evenimentul de la Westminster Abbey, acolo unde familia regală și mii de oameni au celebrat cei 100 de ani de la înființarea forțelor aeriene regale, într-o rochie neagră, marca Dior și o pălărie marca Sean Barett.

Apoi, cuplul regal s-a urcat în avionul către Irlanda. Meghan a coborât din aeronavă purtând un costum verde semnat Ghivency, la care a asortat o geantă Strathberry. Nici Harry nu s-a lăsat mai prejos, purtând un costum impecabil bleumarin, o cămașă blue și o cravată verde-kaki.

La petrecerea organizată de către ambasadorul Robin Barnett și întâlnirea oficială cu politicianul Taoiseach Leo Varadkar, ducesa de Sussex s-a schimbat din nou, uimind invitații cu o altă rochie neagră spectaculoasă, marca Emilia Wickstead.

Citeste si  Bebeluşul regal va schimba istoria lumii. Iată ce spun astrologii despre Archie

Pentru întâlnirea oficială cu președintele Michael D. Higgins și soția sa, Sabina Coyne, Meghan Markle a ales să poarte o rochie gri creată de bunul său prieten Roland Mouret. Fosta actriță a purtat și o geantă Fendi în valoare de 3.850 de lire sterline.

Ultimul eveniment la care Meghan și Harry au participat în maratonul de 24 de ore de vizite oficiale a fost cel care a avut loc pe arena sportivă Croke Park.

Meghan a purtat un costum negru, simplu și elegant, tot marca Givenchy, cu un top alb pe dedesubt. Prințul Harry a optat pentru un costum în nuanțe de gri.

Ducii de Sussex vor mai vizita Trinity College, Famine Memorial și EPIC, Muzeul Irlandez al Emigranților, spre deliciul publicului care nu se mai satură de cuplul regal proaspăt căsătorit.

Sursă foto Hepta și Northfoto.

Loading...