O femeie s-a trezit brusc, în mijlocul nopții, cu o senzație ciudată în urechea stângă. Când și-a scos dopurile de bumbac, a observat ceva ciudat pe ele.

Luna trecută, Katie Holley s-a trezit în mijlocul nopții cu o senzație bizară în ureche, ca și cum cine i-ar fi pus acolo un cip de gheață, potrivitv mirror.co.uk.

Femeia și-a scos dopurile de bumbac din ureche și a observat că pe unul dintre ele era lipit ceva: “Când mi-am scos dopurile, erau două bucăți maro și mici lipite de bumbac”, a spus Katie.

“Câteva momente mai târziu, am realizat că erau picioare. PICIOARE. Picioare care ar putea să aparțină unui gândac aventuros care îmi exploră canalul urechii. Am început să mă hiperventilez și soțul meu a căutat ochelarii și a mers cu mine în baie.

S-a uitat în urechea mea și a confirmat că era un gândac care își croia drumul spre creierul meu. Ok, știu că nu ar fi putut face asta, dar este primul gând care mi-a venit în minte”, a povestit Katie.

A petition to instate a freckled-face emoji ☑

O postare distribuită de Katie Holley (@katiejholley) pe


Din păcate, penseta s-a dovedit nefolositoare pentru a scoate întregul gândac, așa că femeia a fost dusă la un spital din Florida. După ce i s-au administrat medicamente pentru amorțirea locului, medicii au descoperit că gândacul nu murise.

Trei părți ale insectei au fost scoase și Katie a primit un tratament cu antibiotice. Femeia a avut însă în continuare dureri și a revenit la doctor la nouă zile după prima vizită.

Medicii au descoperit că mai rămăseseră bucăți din gândac în urechea lui Katie. După o altă procedură, femeia a reușit să scape definitiv de intrus. Deși este un lucru terifiant, specialiștii spun că extrag insecte din urechile oamenilor cel puțin o dată pe lună.

Loading...