FOTO | O femeie se află în moarte cerebrală, după o operație estetică la nas. Ce a pățit în sala de operații

0
827
26113763101550087378734146225543941220299099n

Laura Avila, 36 de ani, din Dallas, și-a făcut o programare pentru o rinoplastie în Mexic pentru că operație costa mult mai puțin decât în SUA.

Agentul imobiliar a mers pe 30 octombrie la Rino Center din Juarez pentru a se opera la nas. Logodnicul femeii, Enrique Cruz a mers alături de ea pentru a-i fi alături, potrivit Daily Mail.

Ajunsă în sala de operație, femeii i s-a făcut o anestezie în coloana vertebrală. Anestezia a ajuns la creier și, în câteva momente, Laura a întrat în stop cardiac.

Medicii au pus-o în comă indusă pentru a evita leziuni ale creierului, iar logodnicul tinerei nu a fost anunțat imediat de gravitatea situației.

Enrique spune că doctorii i-au spus inițial că tensiunea Laurei a scăzut și că nu mai pot face operația de rinoplastie. Ea a stat internată în clinica din Mexic timp de patru zile înainte ca familia să o transporte într-un spital din El Paso, Texas.

După toate cele întâmplate, oficialii de la Rino Center i-au cerut logodnicului să plătească facturile medicale, nevrând să o externeze mai devreme.

Când Avila a ajuns în spitalul din Texas, medicii au confirmat că Laura a suferit leziuni cerebrale severe, fiind în moarte cerebrală.