Fetița care se afla în vizită la bunica ei a fost pusă într-un scaun pentru copii. Unul dintre cei trei câini din rasa Pitbull ai familiei s-a năpustit asupra copilei, ucigând-o.

Liana Villasin, 9 luni, a fost lăsată de mama ei, Brenda, la casa bunicii din Miramar, Florida, acolo unde își petrecea de obicei timpul când nu era la creșă, potrivit mirror.co.uk.

Un câine din rasa Pitbull cu vârsta de 4 ani pe care familia îl avea de când era pui, a atacat-o pe Liana în timp ce aceasta se afla într-un scaun pentru copii în dormitor.

Liana Villasin a fost ucisă de câinele bunicii (Foto Facebook)

În urma rănilor provocate de mușcăturile câinelui, micuța Liana a murit. “Era cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. În fiecare dimineața zâmbea. Ea era lumea mea”, a spus mama fetiței.

Brenda, 24 de ani, a povestit că atunci când a aflat ce s-a întâmplat a fugit de la job spre casa mamei ei. “Abia s-a întâmplat, sunt amorțită. Nu simt. Nu mă pot exprima corect”, a mai spus femeia înmărmurită de durere.

Brenda, mama micuței ucise de câine, sfâșiată de durere (foto Facebook)

“Bebelușul de 8 luni era în dormitor, în scăunelul ei din dormitor, atunci când s-a petrecut îngrozitorul atac. Bunica ei avea grijă de copil”, a declarat un reprezentat al poliției din Miramar.

După atac, toți cei trei câini ai familiei au fost luați de protecția animalelor, dar nu este clar dacă ei vor fi eutanasiați.

Aproximativ 33 de oameni sunt uciși în fiecare an în urma atacurilor de câine în SUA, potrivit unui site din străinătate care contorizează atacurile comise de patrupede. Potrivit aceluiași site, 64% din aceste atacuri sunt comise de câini din rasa Pitbull.

Loading...