FOTO | O tânără câștigă 140.000 de euro pe an din fotografiile deocheate pe care i le face mama ei

0
2010
Tk3sswnswebcammodel10 E1552903980112

Beth Spiby, 22 de ani, și-a lansat o afacere cu ajutorul mamei ei Jane. Femeia, în vârstă de 53 de ani, își ajută fiica să facă videoclipuri și poze deocheate pe care apoi le vinde în mediul online.

Tânăra care a lucrat înainte la KFC și la Marks and Spencer își taxează urmăritorii de pe rețelele de socializare cu 14 euro pe lună pentru a avea acces la fotografiile nud, ajungând să câștige de 140.000 de euro pe an.

Deși acum a angajat un fotograf pentru a face fotografii mai explicite, Beth a recunoscut că mama ei are încă un cuvânt de spus în viața ei din online, potrivit The Sun.

Jane îi face poze fiicei sale, Beth

„Când am început să fac asta, ea îmi făcea fotografii în fiecare zi. Desigur, ea nu făcea nimic prea explicit pentru a nu trece o graniță. Erau mai mult fotografii în lenjerie intimă”, povestește tânăra.

Beth a participat, la începutul anului acestuia, și la un show de la Channel 4, șocând telespectatorii prin simularea actelor sexuale încă din prima seară în care a participat la emisiune. Ea a vorbit deschis despre viața ei, povestind în timpul participării la show detalii despre cariera pe care a ales-o.

Beth câștigă 140.000 de euro pe an din fotografiile pe care le vinde online

Foto: Northfoto