1 16

O tânără de 20 de ani care studia să devină stewardesă s-a sinucis după o luptă pe care a dus-o în secret: nu avea bani să-și plătească datoriile făcute.

Jennifer Steadman, 20 de ani, era o tânără despre care oamenii spuneau că era sufletul petrecerilor, dar în spatele ușilor închise se afla o tristețe cumplită, potrivit dailymail.co.uk.

Anul trecut, fata a fost găsită moartă în apartamentul ei din Whitefield, Greater Manchester, după ce a fost dată dispărută de iubitul ei.

În urma morții ei, autoritățile britanice au deschis o anchetă. Abia acum s-a aflat care a fost motivul pentru care Jennifer s-a sinucis.

Fata nu mai reușea să se descurce cu banii. Nu își mai permitea să plătească întreținerea apartamentului în care locuia, nici gazul și nici electricitatea.

“Avea datorii și facturi și împrumuturi pe care trebuia să le plătească. Avea un apartament dar nu își mai permitea să locuiască acolo. A venit să locuiască cu mine o perioadă dar a plecat după ce am încercat să îi găsesc un job și am presat-o”, a declarat sora lui Jennifer în fața celor care au audiat mai multe persoane în cazaul morții tinerei.

De asemenea, anchetatorii au aflat că Jennifer avusese probleme în copilărie după ce tatăl ei a fost ucis într-un accident de motocicletă când ea avea doar 4 ani.

Cumva reușise să-și găsească drumul, voia să devină stewardesă și studia la Colegiul Bury pentru a-și îndeplini visul de a călători. Gestul de a-și lua viața a venit ca un trăsnet pentru toți cunoscuții fetei.