Celine Centino, în vârstă de 24 de ani din Zurich, Elveția, spune că a trăit un coșmar în adolescență. Uneori spunea că este bolnavă doar că să nu dea ochii cu copiii care o tachinau la școală.

Dar în luna septembrie a anului 2013, tânăra a decis să-și schimbe look-ul. Celine a suferit trei operații de mărire a sânilor, o operație la nas, obraji și buze. Ea a cheltuit pe intervenții suma de 38.000 de lire sterline.

Tânăra care a început să strângă bani de operații de la 18 ani spune că este mai fericită ca niciodată și că noul look a ajutat-o în multe privințe, potrivit Daily Mail.

„Am fost mereu o persoană fericită, dar nu mă simțeam bine în pielea mea. Foarte mulți oameni spuneau că sunt urâtă și asta m-a transformat într-o persoană tristă.

Am vrut să fiu din nou fericită, așa că mi-am schimbat look-ul și tot ce nu îmi plăcea la mine. Trăim în niște timpuri în care putem schimba ce nu ne place”, spune Celine.

Citeste si :  Dezbaterea lui Klaus Iohannis, la Biblioteca Centrală Universitară: ”10 august a fost cea mai gravă intervenție a statului de la mineriade încoace”

În prezent, tânăra are peste 43.000 de mii de urmăritori pe Instagram și este asaltată de comentarii pozitive cu privire la modul în care arată.

FOTO FACEBOOK

Loading...