FOTO | Povestea femeii care a rămas însărcinată cu tripleți de la prima întâlnire

0
999
Tk3sbm06380368 E1550660849292

Hannah Donaghue, 29 de ani, din Northampton, Marea Britanie, a fost la o petrecere în care l-a întâlnit pe Ben Fagan, 30 de ani.

Cei doi se cunoșteau de mai multă vreme, dar nu avuseseră nicio legătură până atunci. Ei au petrecut noaptea împreună și, la câteva săptămâni după acea întâlnire amoroasă, au avut parte de surpriza vieții lor.

Tânăra a rămas gravidă deși folosea contraceptive. Ea povestește că nu i-a venit să creadă când a descoperit că este însărcinată cu tripleți, potrivit The Sun.

„M-am dus la spital, acolo unde doctorii m-au examinat și mi-au spus că este posibil să fiu însărcinată. Am fost șocată și l-am sunat pe Ben care a venit la spital.

La ecografie, cât stăteam întinsă pe pat, am auzit cum doctorul spune: Iată o bătaie de inimă. Și uite încă una. Și există și cea de-a treia”, a povestit Hannah.

Atât ea, cât și Ben au fost în stare de șoc. Au aflat apoi că nu doar că Hannah era însărcinată cu tripleți, dar cei trei nu erau identici.

Cu toate că sarcina le-a schimbat viața, Ben și Hannah au început să iasă împreună și să se cunoască, dorindu-și să aibă o relație.

Femeia care mai are două fete a născut, în luna octombrie a anului trecut, prin cezariană, un băiat și două fetițe.

FOTO NORTHFOTO