FOTO | Primele imagini cu Britney Spears de când s-a internat într-o clinică de psihiatrie
FOTO | Primele imagini cu Britney Spears de când s-a internat într-o clinică de psihiatrie

Britney Spears a publicat, miercuri, un videoclip pe Instagram prin care le transmite fanilor că este „totul este bine” după ce aceștia și-au exprimat îngrijorarea că ea este internată într-o clinică de psihiatrie împotriva voinței ei.

„Totul este bine, familia mea a trecut printr-o perioadă foarte stresantă, aşa că am avut nevoie de timp pentru a-mi reveni, dar nu vă îngrijorați, voi reveni foarte curând”, le-a spus Britney fanilor.

Mesajul lui Britney Spears a venit după ce luni, mai mulți fani au protestat Los Angeles, cerând ca vedeta să fie externată din clinica de psihiatrie, unde este internată.

Îngrijorarea fanilor s-a accentuat și după ce în presă au apărut mai multe imagini cu vedeta care nu părea într-o formă prea bună atunci când a fost externată pentru o zi din clinica de psihiatrie pentru a petrece sărbătorile de Paști alături de familie.

Cântăreața a transmis că s-a internet pentru că a avut nevoie de timp după ce a simțit că-i scapă lucrurile de sub control și se va întoarce în curând pe scenă.

Citeste si :  Luis Lazarus a găsit un complice al lui Gheorghe Dincă: ”Cetățeanul din imagine muncea pentru criminal! Este liber acum! Curios că are mâinile arse!” FOTO

„Încerc să mă ocup un timp de mine, dar tot ce s-a întâmplat face să fie mai greu pentru mine. Nu credeţi tot ce citiţi şi auziţi”, a mai spus Britney.

Vedeta le-a mulțumit fanilor că și-au arătat interesul pentru starea ei de sănătate și le-a transmis că este recunoscătoare pentru totdeauna.

Loading...