FOTO/ Primele imagini cu fetița din Petroșani găsită în viață la o săptămână de la dispariție

0
694
Fetita Petrosani 1 1

Fetița din Petroșani dată dispărută de părinți a fost găsită teafără, la o săptămână de la dispariție. Copila de 7 ani a fost găsită a fost găsită azi noapte, într-un cămin dezafectat din Vulcan, la 12 kilometri distanță.

IPJ Hunedoara a furnizat primele imagini cu fetița din Petroșani găsită în viață la o săptămână de la dispariție.

Fetița din Petroșani a fost găsită la o săptămână de la dispariție. Copila nu a pățit nimic, nu prezintă semne ale vreunul abuz, însă pentru mai multă siguranță a fost dusă la spital pentru investigații.

Fetița a fost dată dispărută de părinți pe 4 noiembrie, la 3 zile după ce fetița dispăruse. Polițiștii au precizat că fetița a fost momită de un bărbat în vârstă de 44 de ani să meargă cu el spre un cimitir din oraș pentru a-i da de pomană. Bărbatul era din rândul persoanelor fără adăpost, însă era un cunoscut al familiei.

„În cursul nopţii, în urma activităţilor investigative si de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de de 7 ani, dispărută în data de 1 noiembrie a.c., din Petroşani. Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului”, au transmis polițiștii.

În acest acest caz, a fost sesizată și Protecția Copilului.