Foto cu Stefan Banica si Alexandra Macesanu. Artistul si-a exprimat indignarea si revolta pentru cele intamplate la Caracal.

Ștefan Bănică a publicat pe contul personal de Facebook, o fotografie, unde se află alături de una dintre victimele de la Caracal, Alexandra Măceșanu. Artistul a adăugat alături de poză un mesaj în care se arată indignat și revoltat de ceea ce s-a intamplat.

Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!”, a spus artistul.

Citeste si :  Lavinia Pîrva, în colanți la șase luni după ce a născut. A slăbit spectaculos! / Prima fotografie alături de Ștefan Bănică, de când au devenit părinți
Loading...