Cristina Bianca Foto Sursa Facebook 1

Iubita actuală a lui Ștefan Stan este o o tânără frumoasă, cochetă și extrem de familiarizată cu fotografia, pe nume Cristina Bianca.

În trecut, Ștefan Stan a avut o relaţie cu năbădăi cu Andreea Mantea. Acum, artistul pare să-și fi găsit linistea alături de o tânără pe care a cunoscut-o acum un an și jumătate într-o cafenea din Capitală.

Don Juan-ul autohton, așa cum a fost numit de presă la un moment dat, Ștefan Stan, are o relație serioasă cu Cristina Bianca.

”Mi-a plăcut foarte tare de ea. E foarte inocentă. E foarte respectuoasă. Are o educație ieșită din comun, pe care azi nu o mai găsești. Mi-a plăcut fizicul ei, nu știu, tinerețea ei… Este o păpușă! Ne-am mutat împreună din prima zi în care ne-am combinat! După alea trei-patru luni în care doar ne-am plimbat. Am o relație foarte bună și cu părinții ei”, a declarat Ștefan Stan.

Cristina, iubita lui Ștefan (foto Facebook)


Tânăra Cristina, iubita lui Ștefan (foto Facebook)

Artistul spune că ea este aleasa pentru că au o relație armonioasă și pentru că există încredere reciprocă. “E o relație pe care o văd altfel, matur, fără copilării. Chiar se întâmplă lucruri pe care le doresc. Eu vreau să fac ceva. Până acum nu am vizat lucrurile astea. Până la această relație lucrurile erau așa pentru mine: hai să fie frumos, marfă, OK… Acum nu am parte de surprize, nu am parte de lucruri neplăcute, e foarte fresh. E ceva care se leagă, momentan. Acum, știi cum e, imprevizibilul… Nu poți garanta absolut nimic. Numai că eu asta simt, că va fi perfect!”, a mai spus artistul.

🔥

O postare distribuită de Stefan Stan (@stefanstan.official) pe

Câștigătorul de la „Vocea României” nu făcut încă toate planurile de nuntă, dar a declarat, de curând: „Mă pregătesc de însurătoare într-un an, doi, trei, cine știe. Eu m-am pregătit, ce să vă spun. Au apărut ceva fotografii cu actuala mea iubită, sper să fie forever, dar nu se știe niciodată. Nu cred că este necesar să strâng bani de inel sau să strâng bani de ceva. Acum, fie vorba între noi, am tot primit propuneri de la diverse emisiuni să-mi cumpere ei inelul, să-mi facă nunta. Am zis nu din start. Prefer să mi le fac eu, așa încât să nu ne știe nimeni. iar momentul să fie al meu, al ei și al prietenilor noștri apropiați și familiei”.

Loading...