FOTO | Un tânăr a fost mutilat de o gașcă de huligani. Mesajul uluitor, devenit viral, către cei care l-au desfigurat

0
582
Evan

Luke Evans, 22 de ani, se afla în Manchester când a fost atacat de un grup de tineri. El a suferit răni grave, fiind tăiat pe față și lovit în mod repetat.

Tânărul care este un boxer profesionist nu a ripostat atacului de teamă să nu-și piardă cariera. Cu toate că incidentul i-a provocat atât răni fizice, cât și psihice, Luke le-a transmis un mesaj neașteptat celor care l-au bătut, potrivit mirror.co.uk.

„Mesajul meu pentru acești copii este că nu e prea târziu să-și schimbe viața. Ce ați făcut este greșit, dar nu e prea târziu. Sunt sigur că undeva în voi există potențialul să mergeți mai departe și să faceți ceva bun cu viața voastră.

După atac am fost foarte furios și mâhnit. Chiar mi-a distrus viața în acel moment. Atacul cu cuțitul este o problemă gravă și simt că este responsabilitatea mea să fiu un model pentru copiii care au nevoie de motivație. Pot să îi ajut ca sportiv, în loc să le port pică sau să doresc să mă răzbun”, a spus Luke.

Boxerul a fost lăudat de judecător pentru atitudinea lui față de cei care i-au provocat rău. Vineri, cei implicați în atac au fost condamnați pentru faptele lor de Manchester Crown Court.

Băiatul de 17 ani care l-a tăiat pe Luke pe față a fost condamnat la patru ani și jumătate într-un centru de detenție juvenilă. Alți doi băieți, unul de 17 ani și altul de 16 ani, au primit câte doi ani într-un centru de reabilitate juvenilă. Ultimul atacator, un tânăr de 18 ani, a primit doi ani de muncă în folosul comunității.

FOTO FACEBOOK