Ricardo a aruncat in aer internetul dupa ce a postat un vlog in care spune faptul ca fratele Biancai a indemnat-o pe aceasta catre videochat.

Fratele Biancai, prima reactie

”M-am uitat acum la vlogul lui Ricardo. Bine, m-am uitat pe parti. Cum sa spui, ma, ca eu am constrans-o pe sormea sa faca videochat. Si vezi ca acolo aia erau lei, nu euro. 

In 2017, cand filmarile alea au fost facute, eu lucram in Londra. Iar studio si scandalul ce a fost acolo, poza aia a fost facut la misto de mine, intr-un studio de videochat. Puteti sa ma cautati unde vrei voi, cand vreti voi, nu ma gasiti absolut nicaieri pentru ca nu am facut asa ceva, nu ca ar fi o rusine. Iar, o prietena a incercat sa profite pe urma taraboiului asta sa faca si ea niste urmaritori”, a spus fratele Biancai. 

Fratele Biancai, prima reactie dupa acuzatiile ca el a obligat-o pe sora lui sa faca videochat: ''Cand filmarile alea au fost facute, eu...''

”Am aflat ceva foarte socant in ultimele doua ore. Nu am vrut sa vorbesc de subiectul asta, dar deja am ajuns la capatul rabdarii. Stiti de ce? Pentru ca Bianca este o mincinoasa si a spus ca a fost constransa de fostul iubit. Stiti de cine a fost pusa sa faca sau cine a bagat-o in videochat? Exact fratele ei. Nicidecum fostul iubit, nicidecum ce spune ea”, a spus Ricardo in vlog.