Fructul pe care Anca Serea îl mănâncă mereu ca să fie slabă, inclusiv în perioada sarcinii: ”Consum în cantităţi industriale”

0
1680
Fructul Pe Care Anca Serea L M N Nc Mereu Ca S Fie Slab Inclusiv N Perioada Sarcinii Consum N Cantit I Industriale
Fructul pe care Anca Serea îl mănâncă mereu ca să fie slabă, inclusiv în perioada sarcinii ”Consum în cantităţi industriale”

Anca Serea este însărcinată în șase luni cu cel de-al șaselea și are o siluetă de invidiat.

Viitoarea mămică a avut dintotdeauna un trup de zeiță, iar vedeta a dezvăluit care este secretul ei. Chiar și după 5 nașteri, Anca Serea arată senzațional.

Fosta prezentatoare TV a rămas însărcinată pentru prima dată la vârstă de 21 de ani. La vremea respectivă, Anca Serea nu prea ținea cont de ceea ce mănâncă și nici nu facea prea mult sport.

„Prima data, cu David, eram foarte tânără, aveam 21 de ani când am rămas însărcinată, naşterea a fost foarte dificilă pentru că bebeluşul nostru avea 4,550 kilograme. Trebuie să mărturisesc că pe vremea aceea nu ţineam atât de mult cont de cantitatea de mâncare pe care o consumam, nu făceam foarte mult sport – pentru  că aveam avantajul vârstei. Dar pe măsură ce am crescut şi m-am maturizat, sper eu, lucrurile s-au schimbat şi a devenit mai degrabă un stil de viaţă pe care îl aplic şi membrilor familiei, a spus Anca Serea.

Soția lui Adi Sînă este acum foarte atentă la alimentele pe care le mănâncă. Atunci când are poftă de ceva dulce are grijă ca următoarea masă pe care o are să fie una sănătoasă.

„Reţeta succesului ar fi să ne temperăm pe noi. Cred că echilibrul este cuvântul cheie. Şi mie mi se întâmplă să am poftă de ceva dulce, de exemplu, dar dacă mănânc o amandină, următoarea masă mănânc ceva sănătos. Fie doar o salată, o salată cu brânză slabă, nimic foarte pretenţios, mai spune Anca, potrivit adevărul.ro.

Anca Serea consideră că secretul siluetei sale este alimentația echilibrată. Vedeta mănâncă multe legume verzi şi e mereu atentă la cantităţile de mâncare pe care le consumă. Anca Serea nu bea băuturi carbogazoase și nu consumă zahăr aproape deloc. Când vine vorba despre pâine, vedeta preferă să o prepare în casă.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că unul dintre secretele siluetei sale este că îi place să mănânce multe citrice și consumă 2-3 lămâi pe zi.

„Consum lămâi în cantităţi industriale. Îmi place să mănânc citrice şi lămâia nu-mi lipseşte. Minim 2-3 lămâi pe zi. Fie le storc, le mănânc cu tot cu coajă sau le pun în apă caldă, a dezvăluit Anca Serea.

FOTO: Facebook.com