Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţă, într-o postare pe Facebook a fost bolnavă, în ultima perioadă. Edilul le mulţumeşte, de asemenea, medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina pentru că au pus-o pe picioare.

„Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare“, a scris duminică Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea nu dă detalii despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

Citeste si :  Ședință la PSD după rezultatul primul tur al alegerilor prezidențiale. Gabriela Firea: „Vom avea prima femeie președinte”

În ultima perioadă, ea nu a apărut la evenimente publice şi a fost criticată pentru faptul că nu a avut nicio poziţie şi nu a luat nicio măsură după ce, în ultimele săptămâni, zeci de blocuri din Bucureşti au rămas, de mai multe ori, zile la rând fără apă caldă şi căldură din cauza avariilor în reţeaua RADET.

Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu…

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 13 ianuarie 2019
Loading...